Sea Air Services: goedkoper dan luchtvracht, sneller dan zeevracht

De prijzen voor luchtvracht vanuit het Verre Oosten stijgen al enige tijd. De verwachting is dat deze prijsstijging zich de komende tijd verder zal doorzetten. Waarom stijgen de prijzen? Om drie belangrijke redenen: 

  • De capaciteit voor luchtvracht is op dit moment slechts rond de 50% van het normale niveau, omdat veel vluchten aan de grond staan door de coronapandemie.
  • Het laatste kwartaal van het jaar is traditioneel een piekperiode, door de afsluiting van het fiscale jaar en de feestdagen.
  • Binnenkort gaat de distributie van coronavaccins volop van start. De komende twaalf maanden, wellicht langer, gaan deze de wereld over en zetten de luchtvrachtcapaciteit sterk onder druk.

 

Sea Air Service: alternatief voor dure en schaarse luchtvracht

Luchtvracht staat de komende tijd dus onder druk en is bovendien vaak duur. Zeevracht is goedkoper, maar veel langzamer. Gelukkig is er een alternatief! Sea-Air Service is goedkoper dan luchtvracht en sneller dan zeevracht. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. De feiten op een rijtje: 

 

 

 

VRAAG OFFERTE AAN

 

Hoe werkt Sea Air Service?

Sea-Air Service is een combinatie van luchtvracht en zeevracht. Hoe gaat dit in de praktijk in zijn werk? Zendingen vanuit het Verre Oosten naar Nederland bijvoorbeeld gaan in drie stappen: 

 

 

 

Transport dat sneller, schoner en inzichtelijker is

ATL Logistics vervoert uw vracht sneller en schoner met Sea-Air Service. Daarbij bieden wij u continu inzicht in waar uw zending zich bevindt met onze klantgerichte IT-oplossingen zoals Track en Trace. U heeft altijd een vaste contactpersoon voor snelle communicatie en korte lijnen.

 

Neem contact op met ATL Logistics

ATL Logistics is in 63 landen aanwezig met zo’n 200 kantoren. Wij zijn AEO-Full en GDP gecertificeerd, lid van Fenex, en IATA geaccrediteerd. Kortom, uw vracht is bij ons in deskundige en veilige handen. Benieuwd hoe wij u helpen met uw logistieke uitdagingen? Neem vandaag nog contact op via +31 (0)88 653 03 24. Of vraag direct een offerte aan via de knop op de homepage van onze site!

 

VRAAG OFFERTE AAN

 
Wist u dat: 

Men bij ATL Logistics al ruim 35 jaar ervaring heeft met Sea Air diensten? In de jaren '80 is Rijk van Andel (eigenaar ATL) Sea-Air Transport Albatros begonnen wat vervolgens is uitgebouwd tot een gerenommeerde logistieke dienstverlener op Schiphol.


Je bent in goed gezelschap !

Lees wat anderen te zeggen hebben over ATL Logistics
snel

IT based solutions

Continue op de hoogte van uw zending, met hulp van onze klantgerichte IT-oplossingen.

personal

Single point of contact

Eén vaste contactpersoon voor al uw zaken. Korte communicatie lijnen en snel antwoord.

oplossend

32 JAAR ERVARING

Wereldwijd opererende expediteur. In 63 landen aanwezig met zo'n 200 kantoren.

zekerheid

AEO gecertificeerd

Wij zijn AEO-Full en GDP gecertificeerd, lid van Fenex en IATA geaccrediteerd.

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek