Gevaarlijke Goederen (DG)

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team van experts dat veilig het hanteren en transporteren van gevaarlijke goederen kan uitvoeren? Zoek dan niet verder, want het ATL Dangerous Goods Team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Onze teamleden Joyce, Michel, Mike, Rick en Erik zijn uitstekend opgeleid volgens de laatste wet- en regelgeving en hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vervoer van gevaarlijke goederen. Van het identificeren van de juiste classificatie en verpakking van gevaarlijke materialen tot het veilig laden en lossen van deze goederen, ons team is altijd beschikbaar om u te helpen.

Wij werken samen met onze partners om u volledig te ontzorgen op het gebied van verpakking, labeling en verzendklaar maken.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit bij het hanteren van gevaarlijke goederen. Daarom investeren wij continu in de training en ontwikkeling van ons team, om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste veiligheidsvoorschriften en deze op de meest effectieve manier te kunnen implementeren.

Als u op zoek bent naar een team van experts dat u kan helpen bij het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen, neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces en bieden u de kennis, vaardigheden en trainingen die u nodig heeft om uw werk veilig en succesvol uit te voeren.

Uw voordelen:

✔ Snelle en persoonlijke service
✔ Focus op lange termijn samenwerking
✔ Scherpe tarieven
✔ Oplossing op maat
✔ Internationaal netwerk

VRIJBLIJVENDE OFFERTE


Je bent in goed gezelschap !

Lees wat anderen te zeggen hebben over ATL Logistics
snel

IT based solutions

Continue op de hoogte van uw zending, met hulp van onze klantgerichte IT-oplossingen.

personal

Single point of contact

Eén vaste contactpersoon voor al uw zaken. Korte communicatie lijnen en snel antwoord.

oplossend

32 JAAR ERVARING

Wereldwijd opererende expediteur. In 63 landen aanwezig met zo'n 200 kantoren.

zekerheid

AEO gecertificeerd

Wij zijn AEO-Full en GDP gecertificeerd, lid van Fenex en IATA geaccrediteerd.

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek