Onze diensten

ATL Logistics is uw betrouwbare partner voor elk logistiek traject. Onze specialistische expertise leidt logistieke projecten van ieder type in goede banen en zorgt ervoor dat uw goederen altijd snel en probleemloos op de gewenste eindbestemming aankomen. Wij begrijpen bovendien uw wensen en uitdagingen en worden zo een verlengstuk van uw business. Bij alles wat we doen, staan onze kernwaarden centraal.


“Onze klanten beschouwen ons als een onderdeel van hun team.”

 

Vertrouwen

Trouwhartigheid staat hoog in het vaandel bij ATL. We streven altijd naar een oprechte menselijke relatie met onze klanten en partners. Wederzijds vertrouwen staat aan de basis van alles wat wij doen.

Toewijding

Bij ATL staan we van start tot finish klaar voor de klant. We begeleiden u in elke fase van een logistiek traject en voeren ons werk met trots uit. Onze toewijding aan onze missie schijnt door in het werk dat we leveren. Omdat wij de wensen en behoeften van onze klanten tot in detail begrijpen, helpen we ze bij het realiseren van hun doelen.

Begeleiding

Met onze proactieve can-do-mentaliteit halen we het beste uit onze expertise en ervaring binnen de logistieke sector. Onze focus ligt op het wegnemen van alle zorgen en complicaties, zodat klanten zich helemaal kunnen concentreren op hun core business. We streven altijd naar het ontwikkelen van betekenisvolle relaties met al onze klanten en partners.

Ter land, ter zee en in de lucht

ATL Logistics is uw partner voor internationale vervoersdiensten. We helpen u graag met overzeese import en export en zorgen ervoor dat uw zendingen altijd op de efficiëntste, veiligste en economisch meest rendabele manier op hun eindbestemmingen arriveren. Zeer uitgebreide douanekennis en een schat aan parate marktkennis zorgen voor complete logistieke ontzorging. Dankzij slimme IT-oplossingen verlopen douaneprocessen soepel en duidelijk.


Wilt u een zending snel op de plek van bestemming krijgen en gebruikmaken van luchtvracht? Geen probleem. Door te kiezen voor ATL Logistics bent u verzekerd van een persoonlijke service van de luchthaven tot de deur.


Maakt u liever gebruik van vier wielen? Ook dan helpt ATL Logistics u graag verder. We beschikken over de routekennis en het wegtransport dat noodzakelijk is om ook over land zendingen snel, veilig en kostenefficiënt van A naar B te brengen. Bij ons kunt u altijd rekenen op de efficiëntste route tegen de best mogelijke prijs.

Onze diensten:

 

Formeel als het moet, informeel als het kan, maar altijd professioneel

Communicatie is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle samenwerking. Of we nu een formele of informele toon hanteren: expertise en wederzijds respect staan altijd aan de basis van het opbouwen van een goede band. We praten met vertrouwen, luisteren met belangstelling en scheppen altijd ruimte voor de constructieve dialoog. Op die manier brengen we de juiste boodschap voor het voetlicht en bouwen we aan duurzame klantrelaties. Wilt u hulp bij uw zending? Neem dan contact met ons op.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 

 


Je bent in goed gezelschap !

Lees wat anderen te zeggen hebben over ATL Logistics
snel

IT based solutions

Continue op de hoogte van uw zending, met hulp van onze klantgerichte IT-oplossingen.

personal

Single point of contact

Eén vaste contactpersoon voor al uw zaken. Korte communicatie lijnen en snel antwoord.

oplossend

32 JAAR ERVARING

Wereldwijd opererende expediteur. In 63 landen aanwezig met zo'n 200 kantoren.

zekerheid

AEO gecertificeerd

Wij zijn AEO-Full en GDP gecertificeerd, lid van Fenex en IATA geaccrediteerd.

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek